“Medaglia d’Argento” je aromatičen balzamični kis, ki s svojo intenzivnostjo poudari okus katere koli jedi, za katerega je značilna bogata dišava ter prijetna in zaokrožena kislost. V kulinariki se lahko uporablja sveže ali pa segreva v pripravkih za kuhanje.Staranje: v francoskih hrastovih sodih iz 1900-ih z dodatkom staranega balzamičnega kisa, ekstrahiranega iz več stoletij starih sodov.Predlogi za serviranje: solata, zelenjava, omake in počasi kuhane enolončnice.Balzamični kis iz Modene 98% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Klasika družine Giusti, “Il Classico” je zelo vsestranski izdelek, ki se uporablja svež ali segret. Za dobro gostoto in optimalno ravnovesje med sladkim in kislim je značilen prizvok zrelega sadja, sladkega korena in črnega popra.Staranje: v hrastovih sodih z dodatkom staranega balzamičnega kisa, ekstrahiranega iz stoletij starih sodov.Predlogi za serviranje: zelenjava, surovo meso, jajca, ribe in belo meso.Balzamični kis iz Modene 98% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Klasika družine Giusti, “Il Classico” je zelo vsestranski izdelek, ki se uporablja svež ali segret. Za dobro gostoto in optimalno ravnovesje med sladkim in kislim je značilen prizvok zrelega sadja, sladkega korena in črnega popra.Staranje: v hrastovih sodih z dodatkom staranega balzamičnega kisa, ekstrahiranega iz stoletij starih sodov.Predlogi za serviranje: zelenjava, surovo meso, jajca, ribe in belo meso.Kuhan grozdni mošt, vinski kis. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Ta izdelek je posvečen predniku, ki je ustvaril recept na začetku 20. stoletja in izvira iz sladkega, posušenega grozdja. Arome in okusi slivove marmelade in rdečega sadja se prepletajo s pridihi medu in vanilije v precej gostem in sladkem prelivu, popolnem kot svež preliv za različne slane ali sladke jedi.Staranje: v sodih z dodatkom staranega balzamičnega kisa, ekstrahiranega iz več stoletij starih sodov.Predlogi za serviranje: sveže testenine, ravioli, meso na žaru, sveže sadje, sadna solata in sladice.Balzamični kis iz Modene 98% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Ta izdelek je posvečen predniku, ki je ustvaril recept na začetku 20. stoletja in izvira iz sladkega, posušenega grozdja. Arome in okusi slivove marmelade in rdečega sadja se prepletajo s pridihi medu in vanilije v precej gostem in sladkem prelivu, popolnem kot svež preliv za različne slane ali sladke jedi.Staranje: v sodih z dodatkom staranega balzamičnega kisa, ekstrahiranega iz več stoletij starih sodov.Predlogi za serviranje: sveže testenine, ravioli, meso na žaru, sveže sadje, sadna solata in sladice.Kuhan grozdni mošt, vinski kis. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
"Quarto Centenario", rojen za praznovanje 400 let proizvodnje družine Giusti, je začimbni balzamični kis izjemne polnosti, globoko aromatično, z vonjem zrelega sadja, ki ga spremljajo note tobaka, pražene kave in pridiha lesa, zahvaljujoč dolgemu staranju.Staranje: v seriji starinskih majhnih sodov, ki segajo v 19. stoletje. Ekstrahira se enkrat letno v omejeni količini.Predlogi za serviranje: caprese, omake in počasi kuhane enolončnice, zreli siri in testenine, sadna solata in sladice.Balzamični kis iz Modene 98% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
"Quarto Centenario", rojen za praznovanje 400 let proizvodnje družine Giusti, je začimbni balzamični kis izjemne polnosti, globoko aromatično, z vonjem zrelega sadja, ki ga spremljajo note tobaka, pražene kave in pridiha lesa, zahvaljujoč dolgemu staranju.Staranje: v seriji starinskih majhnih sodov, ki segajo v 19. stoletje. Ekstrahira se enkrat letno v omejeni količini.Predlogi za serviranje: caprese, omake in počasi kuhane enolončnice, zreli siri in testenine, sadna solata in sladice.Kuhan grozdni mošt, vinski kis. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Končni ponos in izraz umetnosti kisov Giusti, "Banda Rossa" je bilo osebno darilo strica Giuseppeja družinskim članom. Odličnega telesa in koncentracije. Odlikuje ga izredna kompleksnost in bogat šopek arom. Note sliv, črnih češenj in sladkih začimb, prepojenih z dišavami starodavnih gozdov obstanejo še dolgo po okušanju.Staranje: V seriji starinskih majhnih sodov, ki segajo v 1700. Ekstrahira se v omejeni količini, enkrat letno.Predlogi za serviranje: sveže testenine, rižota, rahlo pečeno meso, zorjen sir in italijanski gelato.Balzamični kis iz Modene 98% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Končni ponos in izraz umetnosti kisov Giusti, "Banda Rossa" je bilo osebno darilo strica Giuseppeja družinskim članom. Odličnega telesa in koncentracije. Odlikuje ga izredna kompleksnost in bogat šopek arom. Note sliv, črnih češenj in sladkih začimb, prepojenih z dišavami starodavnih gozdov obstanejo še dolgo po okušanju.Staranje: V seriji starinskih majhnih sodov, ki segajo v 1700. Ekstrahira se v omejeni količini, enkrat letno.Predlogi za serviranje: sveže testenine, rižota, rahlo pečeno meso, zorjen sir in italijanski gelato.Kuhan grozdni mošt, vinski kis. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Set balzamičnih kisev je čudovito darilo za ljubitelje hrane in gurmane, ki cenijo čudovite okuse, povezanih s tem čarobnim eliksirjem. Ta set vas popelje skozi okuse ustvarjene iz različnih dolžin staranja v Giustijevi zgodovinski zbirki, do različnih arom in kombinacij začimb, aromatiziranih ali staranih v posameznih vrstah lesenih sodov. Izjemno!Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Tradicionalni balzamični kis Modena DOP Extravecchio, pridobljen samo iz kuhanega mošta, je edinstven in dragocen. Dolgo, počasno staranje, v seriji starodavnih sodov, ustvarjenih iz različnih vrst lesa, po starodavnem sistemu "dekanter in ponovno polnjenje" daje tej dragoceni tekočini gostoto in okroglost, obogateno s prijetnimi začimbnimi in lesnimi notami ter intenzivnimi aromami zrelega sadja. Predlogi za serviranje: rižota, sveže testenine, zelenjavne juhe, jajca, sveži in zreli siri, belo in rdeče meso, sveža sadna solata in sladice.Kuhan grozdni mošt. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Kompleksen, a univerzalen balzamični kis. Njegove sestavine so bile mešane z veliko izkušenj in mislijo, da ustvarijo dobro ravnovesje med sladkim in kislim. Sadne note zrelega grozdja, skupaj s pikantno aromo hrastovih sodov povzročijo intenzivno, dolgotrajno aromo in okus na nosu in nebu.Vinski kis, kuhan grozdni mošt. Vsebuje sulfite.
Kompleksen, a univerzalen balzamični kis. Njegove sestavine so bile mešane z veliko izkušenj in mislijo, da ustvarijo dobro ravnovesje med sladkim in kislim. Sadne note zrelega grozdja, skupaj s pikantno aromo hrastovih sodov povzročijo intenzivno, dolgotrajno aromo in okus na nosu in nebu.Vinski kis, kuhan grozdni mošt. Vsebuje sulfite.
White Giusti je pridobljen z mehkim stiskanjem grozdja Trebbiano, iz katerega dobimo posebno sladek sok. Tega nato združijo z visokokakovostnimi belimi vinskimi kisom in starajo v lesenih sodih iz francoskega hrasta in jesna. Ta postopek ohranja vse sadne in cvetlične arome grozdja in ustvarja zelo prijetne okuse, zahvaljujoč kontrastu nizke kislosti in not sladkega, rumenega sadja in posušenih citrusov. Svež in uravnotežen, je izjemno vsestranski in enostaven za uporabo.Staranje: leseni sodi iz francoskega hrasta in jasenaPredlogi za serviranje: kuhana in surova zelenjava, solate, ribja in sadna solata.Koncentriran grozdni mošt, beli vinski kis. Vsebuje sulfite.
White Giusti je pridobljen z mehkim stiskanjem grozdja Trebbiano, iz katerega dobimo posebno sladek sok. Tega nato združijo z visokokakovostnimi belimi vinskimi kisom in starajo v lesenih sodih iz francoskega hrasta in jesna. Ta postopek ohranja vse sadne in cvetlične arome grozdja in ustvarja zelo prijetne okuse, zahvaljujoč kontrastu nizke kislosti in not sladkega, rumenega sadja in posušenih citrusov. Svež in uravnotežen, je izjemno vsestranski in enostaven za uporabo.Staranje: leseni sodi iz francoskega hrasta in jasenaPredlogi za serviranje: kuhana in surova zelenjava, solate, ribja in sadna solata.Koncentriran grozdni mošt, beli vinski kis. Vsebuje sulfite.
Glazura z balzamičnim kisom iz Modene je kremasta in nežna, bogata z lesnimi in začimbnimi notami. Za neposredno dodajanje ali uporabo kot preliv.Predlogi za serviranje: sveži in zreli siri, omlete, meso, juhe in sadna solata.Balzamični kis iz Modene 39% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt, glukoza, fruktozni sirup, modificiran koruzni škrob. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Mehek in sladek, ta začimbni preliv je pridobljen iz figovega pireja in balzamičnega kisa iz Modene z tremi zlatimi medaljami, ki se 6 mesecev stara v hrastovih sodih.Sestavine: kuhan grozdni mošt, vinski kis in fige Staranje: v sodih iz francoskega hrastaPredlogi za serviranje: sveži siri, kuhana šunka, goveja rebra in zrezki, dušeni v rdečem vinu.Balzamični kis iz Modene 39% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt, glukoza, fruktozni sirup, figov sok in figov pire 5%, modificiran koruzni škrob, aroma. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Bogat šopek dišav in okusov Balzamičnega kisa iz Modene, ki je dobitnik treh zlatih medalj, ki je obogaten z malinami, ki so več kot 6 mesecev zoreli v hrastovih sodih in ustvarjajo to posebno gosto, sladko in gladko začimbo.Sestavine: kuhan grozdni mošt, vinski kis in malinov sokStaranje: v starih hrastovih sodihPredlogi za serviranje: različni kosi jagnjetine, govedine ali svinjine; primerna kot priloga za sirne krožnike in vanilijev sladoled.Balzamični kis iz Modene 39% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt, glukoza, fruktozni sirup, malinin sok in malinin pire 5%, modificiran koruzni škrob, aroma. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Ta gost začimben preliv je nastal iz srečanja balzamičnega kisa Giusti, ki je dobitnik treh zlatih medalj in tartufov. Preliv je mehak, intenziven in obstojen. Dehidriran črni tartuf zori skupaj z balzamičnim kisom iz Modene v lesenih sodih, kar daje popolno ravnovesje okusov.Sestavine: kuhan grozdni mošt, vinski kis in dehidriran tartufStaranje: v starih hrastovih sodihPredlogi za serviranje: goveji tatar, omlete, testenine iz svežih jajc in kremna rižota.Balzamični kis iz Modene 39% (vinski kis, kuhan grozdni mošt), kuhan grozdni mošt, glukoza, fruktozni sirup, modificiran koruzni škrob, sok tartufa 1,5%, aroma. Vsebuje sulfite.Shranjujte pri sobni temperaturi tudi po odprtju.
Ta kis dobimo s kombinacijo svežega jabolčnega soka, ki mu na koncu dodamo še malo modenskega balzamičnega kisa. Dobljena mešanica se nato stara v sodih iz francoskega hrasta. Rezultat je jabolčni kis, ki ga odlikujejo uravnotežena kislina in očarljiv šopek sadnih in vanilijevih not.Sestavine: jabolčni kis, koncentriran jabolčni sok, balzamični kis iz ModeneStaranje: v sodih iz francoskega hrastaPredlogi za serviranje: kuhana in surova zelenjava, solate, ribe in belo meso.Jabolčni kis 80%, koncentriran jabolčni sok, Balzamični kis iz Modene 2% (vinski kis, kuhan grozdni mošt). Vsebuje sulfite.