Ime produkta ste dodali na vaš seznam želja!

16. september 2024

Share:

S svojim projektom Senses je podjetje Italesse revolucioniralo svet profesionalnih vinskih izdelkov, saj je kot prvo uvedlo koncept čutnih pecljatih kozarcev, ki lahko okrepijo čutne zaznave vsakega vina in presegajo zgrešen koncept sortnega vinskega kozarca. Ta nova pot, na katero se je podalo podjetje Italesse, je požela pohvale številnih strokovnjakov v panogi, vključno z enologi, sommelieri in novinarji, ter podjetju prislužila naziv vodilnega italijanskega proizvajalca čutnih vinskih kozarcev.

Največja izbira ustno pihanih in ročno oblikovanih vinskih kozarcev


Linija Etoilé

Elegantna, zaobljena, prefinjena in do potankosti izpiljena, da omogoča popolno čutno izkušnjo: tako se linija Etoilé predstavlja na mizah najimenitnejših in najuglednejših restavracij z Michelinovimi zvezdicami. Vinski kozarci Etoilé so si s svojim slogom in učinkovitostjo prislužili naziv uradnih kozarcev francoskega združenja kuharskih mojstrov (Maîtres Cuisiniers de France).

Etoilé Blanc je popoln kozarec za poudarjanje svežine belih vin. 

Etoilé Noir je odlična izbira za mlada in elegantna vina.

Etoilé Platinum s svojo posebej zasnovano obliko povzdigne polnejša bela in rdeča vina. 

Etoilé Sparkle je edinstven kozarec za okušanje penečih vin.
Linija T-made


Nova linija profesionalnih vinskih kozarcev izjemne tehnične dovršenosti, zasnovana na podlagi številnih študij o izrazu terroirja in čutnih zaznavah v posameznih vinih. 

T-Made 75, T-Made 70 in T-Made 55 so zaradi svoje oblike najprimernejši za rdeča in bela vina polnejšega telesa, kompleksnosti in elegance ter so ustrezni tako za profesionalne degustacije kot za vsakodnevno rabo.

Linija Masterclass

Linija Masterclass je namenjena profesionalnemu okušanju in zasnovana tako, da izboljša senzorične zaznave vsakega vina, s čimer ruši koncept sortnega kozarca v prid koncepta čutnega kozarca. Ta linija je na voljo v kristalnem steklu Excellence ali Xtreme®.
Masterclass 50 je odličen vinski kozarec, ki še posebej lepo povzdigne sveža in elegantna vina, tako bela kot rdeča.
 
Masterclass 70 je kot nalašč za okušanje kompleksnih šampanjcev, polnih belih ter mladih in elegantnih rdečih vin. 

Masterclass 90 je s svojo zaobljeno in elegantno obliko zasnovan za okušanje polnih in prefinjenih rdečih vin, čeprav je primeren tudi za polna in kompleksna bela vina, ki jih je treba prebuditi z zračenjem. 

Masterclass Tumbler je edinstven vodni kozarec, ki ga zaznamujeta elegantna oblika in neverjetna lahkost.
Share: